De snelgroeiende verfgroothandel ProCoatings zit middenin een grote IT-transformatie. Nieuwe verbindingen (hoofzakelijk glasvezel) voor alle 23 vestigingen, gevolgd door een compleet nieuwe IT-infrastructuur. “Met Meraki hebben we een schaalbare oplossing voor de toekomst in huis”, zegt projectmanager Stef Schipper.

Met een tien jaar oude infrastructuur stapelden de ‘kleine foutjes’ zich op bij de leverancier van o.a. bouwverven, lakken en industriële coatings. “Het was een houtje-touwtje verbinding die we hadden, samengesteld uit verouderde apparaten van Cisco en HP”, zegt Stef Schipper, projectmanager bij ProCoatings. “Ga dan maar eens zoeken naar de fout bij een storing.”

Schaalbaar, flexibel en veilig

Omdat de groothandel de laatste jaren flink is gegroeid – en deze groei de komende jaren graag wil doorzetten – was een nieuwe professionele IT-omgeving vereist. “We willen klaar zijn voor de toekomst”, legt Schipper uit. “We zijn op dit moment bezig met een glasvezelverbinding voor alle filialen en daar hoort natuurlijk ook professionele wifi bij.”

Geïnteresseerd in de gehele businesscase?

Download hem dan nu helemaal gratis en voor niks

Omdat de groothandel de laatste jaren flink is gegroeid – en deze groei de komende jaren graag wil doorzetten – was een nieuwe professionele IT-omgeving vereist. “We willen klaar zijn voor de toekomst”, legt Schipper uit. Lees in de businesscase hoe ProCoatings dit heeft gerealiseerd.

Download
Ga terug naar het businesscases overzicht

Ontvang een gratis access point!

Volg nu de webinar ‘Introductie in Cloud Networking’ en we sturen je een gratis access point toe.

Ik meld mij aan voor de webinar