Download
Infographic

Meraki Cloud infographic

Het unieke Meraki dashboard geeft je niet alleen volledige controle over het netwerk, met de geavanceerde beheer opties stel je eenvoudig regels op voor toegang, redundantie en netwerkhiërarchie.

17 april 2019
Downloaden
Download
Trendrapport

Meraki’s Wireless Trendrapport

WPA3, Wi-Fi 6 en 5G. De ontwikkelingen rondom wireless gaan razendsnel. In ons nieuwe trendrapport lees je alles over deze nieuwe features en technologieën.

15 april 2019
Downloaden
Download
E-book

Wat moeten slimme beveiligingscamera’s bieden?

Welke slimme toepassingen zijn mogelijk met moderne IP-beveiligingscamera’s? In dit e-book geven we de antwoorden op deze en andere vragen.

07 maart 2019
Downloaden
Download
E-book

Een heldere TCO dankzij een heldere licentie

Baseer jij je aankoopbeslissing op de lage aanschafprijs of kijk je naar wat een oplossing gedurende de hele looptijd kost? Met Meraki bespaar je aanzienlijk op de total cost of ownership.

26 november 2018
Downloaden
Download
E-book

Ook het MKB wil een netwerk van Enterprise niveau

In tijden van digitale groei is het belangrijk dat je netwerk klaar is voor de toekomst. Meraki benadert networking op een moderne manier, waarbij schaalbaarheid, flexibiliteit en gemak centraal staan.

26 november 2018
Downloaden
Download
E-book

Klaar voor de toekomst met een abonnement op innovatie

Waar veel netwerkoplossingen tekort schieten als het gaat om schaalbaarheid, voldoet Cisco Meraki in alle opzichten aan de criteria voor een toekomstbestendig netwerk. Sluit nu je abonnement op innovatie af!

13 september 2018
Downloaden
Download
Infographic

Location Analytics infographic

Leer je bezoekers écht kennen met Location Analytics in Meraki access points. Met deze rijke data kun je het verschil maken en de klantbeleving van je bezoekers verhogen.

18 juli 2018
Downloaden
Download
E-book

GDPR E-book

Ook al is de deadline van 25 mei verstreken, Meraki kan organisaties perfect ondersteunen met een schaalbaar, flexibel en GDPR-ready netwerk. Lees wat wij doen om jouw privacy te waarborgen.

06 juli 2018
Downloaden
Download
Businesscase

Business case INNAX

Lees hoe Meraki gebouwduurzamer INNAX razendsnel hielp om meer inzicht in het netwerk te verkrijgen en stabielere wifi te realiseren voor alle medewerkers.

11 juni 2018
Downloaden
Download
Factsheet

Buy 5 | Stream Live factsheet

Buy 5 | Stream Live is een actie voor gebruikers die draadloze access points van Cisco aanschaffen. Voor elke combinatie van 5 Meraki access points krijgen eindklanten een GRATIS Cisco Meraki MV-beveiligingscamera.

04 mei 2018
Downloaden
Download
Infographic

Meraki Cloud Managed Dashboard

Switches, routers, access points, beveiligingscamera's en security; alle draadloze netwerkproducten zijn met elkaar verbonden en centraal te beheren vanuit het Meraki dashboard.

07 juni 2017
Downloaden
Download
Businesscase

ProCoatings business case

Omdat de groothandel de laatste jaren flink is gegroeid was een nieuwe professionele IT-omgeving vereist. Dankzij Meraki is het netwerk van ProCoatings schaalbaar en klaar voor de toekomst.

09 mei 2017
Downloaden
Download
Businesscase

PCOU Willibrord

PCOU Willibrord was lang op zoek naar een schaalbare wifi-oplossing voor al haar 29 basisscholen in de regio Utrecht. Cisco Meraki maakt het mogelijk om snel wifi access points toe te voegen of te verplaatsen.

01 mei 2017
Downloaden

Ontvang een gratis access point!

Volg nu de webinar ‘Introductie in Cloud Networking’ en we sturen je een gratis access point toe.

Ik meld mij aan voor de webinar