Binnen én buiten snelle wifi

Meraki Go heeft zowel indoor als outdoor access points, waardoor je altijd en overal snelle wifi hebt. Schijnt de zon en wil je een uurtje buiten werken? Pak je laptop, ga in de tuin zitten en stuur in no time zes offertes de deur uit.

Meraki GO App

Na een snelle installatie heb je binnen enkele minuten een netwerk opgezet. De Meraki Go App geeft je de volledige controle over je netwerk. Zo zie je precies wie van je mensen op kantoor aanwezig is, welke applicaties ze gebruiken en hoeveel bandbreedte ze gebruiken. Heb je last van medewerkers die streamen? Met één klik in de app kun je de bandbreedte verlagen.

De ondernemers die je voorgingen

  • Jaap van Kooten
    - zelfstandig ondernemer

    “Werken met Meraki Go is een droom voor iedere drukke ondernemer. Razendsnel en bovendien eenvoudig te installeren door een niet-techneut zoals ik. Plug het access point in het stopcontact, download de app en je bent ready to go.”

  • Sophia Buijs
    - zelfstandig ondernemer

    “Met mijn pop-up winkel voor tweedehands kleding verhuis ik om de drie maanden naar een andere locatie. Met Meraki Go verhuis ik binnen enkele minuten mijn hele wifi netwerk mee, waardoor het kassasysteem meteen werkt.”

Een flexibel netwerk voor flexibele mensen

Wat de dag jou brengt is iedere dag weer een verrassing. Met Meraki Go beschik je over alle benodigde wireless features zodat jij je kunt focussen op dat wat je het liefste doet: ondernemen!

Blokeer malafide websites

Blijf ver uit de buurt van malafide websites met Web Blocking. Beveilig het netwerk en bescherm uw gebruikers, allemaal met een enkele app

Geef belangrijke applicaties voorrang

Geef belangrijke applicaties altijd voorrang in je netwerk. Bepaal zelf de instellingen om te voorkomen dat gasten waardevolle bandbreedte gebruiken.

Bescherm wat je lief is

Creëer eenvoudig een gasten netwerk om ervoor te zorgen dat alleen jouw mensen toegang hebben tot je businessplan. Zo kun je altijd en overal zorgeloos werken.

Een netwerk waar je op kunt bouwen

Het meeste kun je zelf, maar met een Meraki Go licentie heb je altijd toegang tot live support, security updates en productverbeteringen. Dat voelt toch goed.

Ervaar de magie zelf

Een betrouwbare wifi-oplossing die met je meegroeit en ook nog eens kan worden bediend terwijl je je benen op tafel legt? Dat is magie.

Waar te koop?