De Meraki architectuur

De voordelen van Meraki


Slimme netwerkconnectviteit

Meer informatie

Meraki onderscheidt zich van andere netwerkoplossingen door een combinatie van de meest geavanceerde wifi-technologieën en slimme software-defined netwerkconnectiviteit, waardoor je netwerk hoge prestaties behaalt en een 100% beschikbare verbinding garandeert.

Meer informatie

Gelaagde security

Meer informatie

Waar je mensen ook werken, je wil dat ze altijd en overal toegang hebben tot gegevens en programma’s, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over dataveiligheid en privacy. Meraki’s gelaagde security features en Auto VPN bieden jou de bewegingsvrijheid die je nodig hebt.

Meer informatie

Simpel management

Meer informatie

Het gebruiksvriendelijke dashboard van Meraki maakt networking letterlijk simpel. Zo zie je in één oogopslag welke apparaten er met het netwerk verbonden zijn, hoe de wifi-dekking is en waar zich mogelijke storingen bevinden. Zo reken je razendsnel af met netwerkstoringen.

Meer informatie

Abonnement op innovatie

Meer informatie

Een Meraki licentie kun je zien als een abonnement op innovatie. Hoe dat zit? De software wordt continu doorontwikkeld en automatisch via de cloud geüpdatet. Bovendien is het volledige portfolio onderdeel van Meraki’s schaalbare cloud-architectuur en daardoor eenvoudig op- en af te schalen.

Meer informatie

Klein beginnen? Meraki Go!

Net ingeschreven bij de KvK en nog niet het budget voor een volwaardige netwerkoplossing? Voor de kleinste ondernemer is er Meraki Go.

Bekijk Meraki Go